SPİL ANAOKULU

Vizyon: Eğitimin ilk basamağını oluşturan Okul Öncesi Eğitim Gömleğin ilk düğmesidir den yola çıkarak çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerle, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, hukuk ve etik ilkeler temelinde eğitim ile edindiği bilgileri tutum, davranış ve beceriye dönüştürebilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz E-twinning ulusal kalite etiketi ödülünü almış olup, bir E-twinning okulu olmaya hak kazanmıştır.

Saatler: Sabah: 08:30 - 13:30 Öğle: 12:30 - 17:30
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: servis yoktur.
Sportif Etkinlikler: halkoyunları ve jimnastik
Bilimsel Etkinlikler: deney çalışmaları
Proje Çalışmaları: proje tabanlı öğrenme projeleri demokrasi duvarı beslenme dostu okul okulum temiz
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Etwinnig projelerinde üstün çaba ve gayret gösteren öğretmenlerimiz sayesinde okulumuz Etwinnig Okulu olmuş ve Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Telefon - 0236 231 84 08

WEB - https://spilanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Adnan Menderes Mahallesi 140 sokak 1B Şehzadeler/ MANİSA

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - Rehberlik Araştırma Merkezi Yanı

Adres - Adnan Menderes Mahallesi 140 sokak 1B Şehzadeler/ MANİSA

Ulaşım Okulumuzun önünde şehir içi hatlardan 4, 7, ve 8 geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Turgutlu yolu üzerinde şehir merkezine 2 km uzaklıkta olup Toki 3 Konutları ve Rehberlik Araştırma Merkezinin yanında hizmet vermektedir.